avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La un contract part time 2 ore 600 lei brut Se pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La un contract part time 2 ore 600 lei brut Se pot adauga sporuri, ...

La un contract part time( c.i.m.) 2 ore pe zi, 600 lei brut pe luna
Se pot adauga sporuri, bonusuri , adaosuri extra salariale chiar daca nu au fost scrise/menționate în c.i.m. ?
Și dacă da.. nefiind menționate în c.i.m. care este limita maxima in lei a acestor bonusuri , care poate fi oferita pe lângă salariu de bază ?

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2021
pokersstar24, utilizator
Cel mai recent răspuns: pokersstar24 , utilizator 12:57, 21 Martie 2021
Da, se pot adauga sporuri, bonusuri , adaosuri extra salariale chiar daca nu au fost scrise/menționate în c.i.m. .

Nu exista o limita maxima.
Va mulțumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2021
pokersstar24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziuia in timpu liber fac uber, sunt angajat part-time cu ... setboll21 setboll21 Buna ziuia In timpu liber fac uber, sunt angajat part-time cu 4 ore cu un salariu net de aprox 600 de lei. In functie de productivitate primesc un bonus care ... (vezi toată discuția)
Srl - numar angajati minim bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in cadrul unui SRL care este limita minima de angajati? 1 sau 2?? Pentru situatia in care este unul singur ( un ... (vezi toată discuția)
Întrebare bonusuri netrecute în contractul de muncă Adrian Daniel Adrian Daniel Buna seara am o intrebare lucrez la o firma unde am salariu de 2100 brut,iar firma ne ofera ceva bonusuri lunare care nu sunt trecute in contractul de ... (vezi toată discuția)