avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! As avea o intrebare. Am instituita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! As avea o intrebare. Am instituita sechestrarea autoturismului ...

Buna ziua! As avea o intrebare. Am instituita sechestrarea autoturismului de către un birou judecătoresc. Va intreb, care ar fi pașii de urmat pentru a.mi ridica sechestrul, exista si taxe in afara de suma pe care trebuie să o achit conform procesului verbal eliberat de biroul judecătoresc? Multumesc tuturor pentru ajutor și răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:13, 21 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ridicarea sechestrului trebuie sa achitati toata suma pentru care sunteti executata silit, precum si toate cheltuielile de executare stabilite prin Incheiere de catre executor, situatie in care va avea loc incetarea executarii si ridicarii sechestrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese la executor judecatoresc zoltan.robert zoltan.robert Buna seara, Vă scriu acest mesaj pentru a vă cere sprijinul în rezolvarea unei probleme. La data de 23.01.2009 am împrumutat unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat? nihil nihil Am instrituit sechestru asigurator prin intermediul instantei asupra unui imobil. Ulterior un imprumut a fost garantat cu acest imobil si a fost ipotecat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)