avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!Am și eu o nelămurire.Am un vecin care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!Am și eu o nelămurire.Am un vecin care spune că ...

Bună seara!Am și eu o nelămurire.Am un vecin care spune că a cumpărat o bucată din gradina pe care eu o moștenesc acum.El spune că ar fi cumpărat de la un cumnat (el nu ar fi avut drept)dar cu un contract încheiat de mâna , pentru că legal nu se putea. El continuă să construiască pe acel teren dar eu nu vreau să îl mai las.Cum aș putea proceda ca să nu mai construiască pe terenul meu?
Cel mai recent răspuns: Ely26 , utilizator 08:37, 26 Martie 2021
Mai nou am aflat că a fost la primărie și a plătit impozit pe terenul pe care îl ține abuziv pe anul acesta.Mă poate afecta în vreun fel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care ... morariu1957 morariu1957 La masuratorile facute de topometrist la cadastrul gratuit care se desfasoara la mine pe strada nu au fost luata in masuratoare fisia de 60 cm in spatele casei ... (vezi toată discuția)
Este tulburare de posesie ? sila sila am in titlul de proprietate trecuta o suprafata pe care am construit o casa. Am construit gardul pe linia demarcata de primarie cu plugul din 1994. Acum ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru constructie fara autorizatie si fara act de proprietate nicupascu nicupascu Buna ziua, am un teren si in vecinatatea mea cineva, x ? intentioneaza sa construiasca un imobil, dupa ce a facut gardul persoana x, vecinii m-au informat ca ... (vezi toată discuția)