avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... competenta procurorului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

competenta procurorului

Buna seara.X-( Revin cu o noua intrebare referitor la procuror si anume:postul de politie x s-a autosesizat si mi-a intocmit dosar penal pt. infractiunea de tulburare de posesie.In urma actelor depuse la dosar am facut dovada ca sunt proprietar tabular.Procurorul a dat n.u.p si amenda.Am contestat ordonanta si prim procurorul a confirmat decizia procurorului.Are competenta procurorul,avand in vedere ca prin intabulare un judecator(de carte funciara)a emis o hotarare de incheiere,sa stabileasca ca nu sunt proprietar?si-a depasit atributiile?prin ce lege se stabileste competenta procurorului?#-o
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:11, 5 Ianuarie 2010
Competenta procurorului este stabilita de Codul de proce3dura penala.Daca sunteti nemultumit puteti in conditiile art. 278/1 cod procedura penala sa atacati la judecatorie solutia procurorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta procurorului? iosif szasz iosif szasz In urma cu cativa ani am cumparat o parcela de teren,ulterior am constatat ca o portiune de teren este pe teritoriul administrativ.Am adus la cunostinta celor ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiilor procurorului ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Unchiul meu a depus o plangere la procuratura impotriva parintilor mei pentru tulburare de posesie. In urma cercetarilor facute de de politie, ... (vezi toată discuția)