avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie.am o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie.am o prietena care ...

buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie.am o prietena care este neasigurata medical ,este in urgenta la un spital din Brăila a fost luata de salvare ,ea fiind din Bârlad suspecta de apendicită ,urmand sa fie operata maine dimineața. ce pot sa fac sa o ajut daca nu are asigurare va fi pusa sa plateasca interventia chirurgicală si spitalizare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 22 Martie 2021
Persoanele neasigurate beneficiază de serviciile medicale din pachetul minimal, în situațiile în care viața acestora este pusă în pericol (urgențele medico-chirurgicale, bolile infecțioase (hepatita, gripa, TBC, bolile cu transmitere sexuală, HIV/SIDA, varicela, rujeola etc.), controalele în timpul sarcinii și cele postnatale, serviciile de planificare familială).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Referitor cuantum indemnizatie concedii medicale (oug 158/2005 art.17 alin 2 si hg 1186/2000 aurica56 aurica56 Hepatita virala C in conformitate cu OHG 158/2005 si HG 1186/2000 , se incadreaza in categoria de \\\\"boala normala\\\\" - cod indemnizatie 01 (75%), sau in ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala a unui tanar cu varsta intre 18 si 26 de ani tibors tibors Daca am varsta intre 18 si 26 de ani, nu sunt elev si nici student, nu am absolvit nici bacalaureatul, am dreptul la asistenta medicala gratuita integrala sau ... (vezi toată discuția)