avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In 2017 sotul a fost condamnat la o pedeapsa de 7ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In 2017 sotul a fost condamnat la o pedeapsa de 7ani si 8 luni ...

In 2017 sotul a fost condamnat la o pedeapsa de 7ani si 8 luni pentru niste fapte comise in 2007.A fost incarcerat si in prezent are deja executati 3 ani si 5 luni.In perioada pana la finalizarea procesului(in anul 2010) sotul a mai avut o condamnare de 10 luni pt conducere fara permis pe care a si executat-o atunci in 2010.Se pot scadea cele 10 luni executate pt conducere pentru permis din pedeapsa aceasta pe care o executa acum?Daca da, care ar fi cererea de facut?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Victoria Gabriela , utilizator 17:36, 21 Martie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare fixa la sfarsitul jumatatii din pedeapsa? Unknown25 Unknown25 Buna !Sotul meu este incarcerat din 8 iulie 2020 pt condus fara permis(avand alte 2 dosare in spate pt condus fara permis si inca 2 pt furt-pt toate acestea a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)
La un mandat de 3 ani și 9 luni s-au executat 1 an și 10 luni, poate depune cererea pentru ... Galea ionela Galea ionela Bună seara ma puteți ajuta și pe mine cu un răspuns la un mandat de 3 ani și 9 luni sa executat 1 an și 10 luni poate depune cererea pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)