avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AJUTORRRR...BUNA SEARA.Va rog sa ma ajutati cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AJUTORRRR...BUNA SEARA.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.O prietena de a ...

BUNA SEARA.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.O prietena de a sotiei a avut un apartament.La vandut .Cand perfecta actele un domn care era la notar a vazut cat a luat pe apartament 56000 euro si ca un lover boy a intrat in discutie cu ea .Ea fiind despartita si avand un copil a crezut ca gata se termina singuratatea.Dar respectivul a vea planul bine stabilit .Au inceput sa se intalneasca ,seri romantive ,plimbari in Grecia ,Germania,etc pana a pus mana pe banii toti .Pretextul a fost ca sa asi construieasca si el doua hale el fiind samsar de masini...In fine ea ia dat toti banii fara un act la mana ...In prezent ea sta cu chirie platita de el ...Banii nu stie cand ai mai vede .El o amageste cu vorbe ...Mentionez faptul ca sotia lui stie de relatia lor .Au facut si sarbatorile impreuna ...CE POATE FACE SA ISI RECUPEREZE BANII DACA SE MAI POATE ....MULTUMESC ...(Noi speram sa nu faca un gest necugetat )...Este disperata ...Asteptam raspuns poate o putem ajuta ...
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:19, 23 Martie 2021
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să se ajute singura mergând la un avocat pr o consultație,tb spusa povestea,vazut în ce mod s au transferat banii,dacă există dovezi în acest sens etc.Ajutorrr de la distanță în astfel de chestiuni nu are efect.
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce puteti face e sa o intariti, sa isi asume prostia facuta si sa mearga mai departe.
Din ce ziceti, nu se stie cat i-a imprumutat si cat i-a plimbat.
Important e sa aiba probe si apoi, sa aiba din ce recupera.

8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da cu virgula povestea asta. Ea, cu un copil, isi vinde apartamentul (ulterior sta cu chirie deci altul nu mai are) desi aparent nu are nevoie (banii nu ii foloseste imediat, ii pastreaza). Un domn vede cat a incasat ... imposibil sa vezi asta la notar, e totul confidential, nu flutura nimeni acte prin birou si nici banii nu se dau cash la suma asta. Ma rog, o abureste, incep o relatie, el e casatorit deci treaba cu terminatul singuratatii cade din start. Nu se intelege daca sarbatorile le-au facut ei doi impreuna sau impreuna cu sotia lui. Ea, repet, cu un copil, accepta situatia si ii mai da si banii. Si colac peste pupaza, mai are si ganduri necugetate, adica dupa ce ca a pierdut banii, mai vrea sa-si lase si copilul orfan. Recomand terapie urgenta mai degraba decat un avocat.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are nevoie si de un avocat sa vada ce probe poate stringe ca sa poata dovedi cumva eventuale creante ale '' lover boy-ului '' fata de ea ( imprumuturi , transfer de bani si cu ce titlu, etc.). '' Sfaturi se pot da minte insa nu '' ca sa parafrazez un motto al unei avocate din acest forum.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca neavand unde sa stea (alt apartament) oare de ce a vandut apartamentul ? Nu stia ca "lover boy'-ul are sotie? Te apuci sa dai banii tai (cat o fi dat), poate s-au plimbat tot pe banii ei. Nu se gandea la viitorul copilului? De unde o sa aiba bani de un eventual proces daca sta in chirie platit de "lover boy". Dar macar halele pe care trebuia sa contruiasca acest Domn - exista? Daca nici alea nu exista - nu prea exista sperante de-a dovedi ca s-a facut ceva cu acei bani inprumutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va mosteni casa? bluemoon bluemoon prietena mea cea mai buna trece printr-o perioada de du-te vino la un domn avocat care mie personal nu mi se pare ca o ajuta.am incercat sa-i explic ca are ... (vezi toată discuția)
Divort la notar sau instanță? Maria19931 Maria19931 Buna ziua, am nevoie de un sfat va rog. Suntem impreuna de 4 ani, casatoriti civil de 3, iar in urma acestei relatii avem un copil de 3 ani. Am hotarat sa ... (vezi toată discuția)