avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Acum 9 luni am semnat un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Acum 9 luni am semnat un contract de munca cu firma ...

Bună seara! Acum 9 luni am semnat un contract de munca cu firma x, recent am aflat ca angajatorul m a mutat pe alta firma administrata de el, fără sa semnez un alt contract de muncă. Si mi sa adus la cunoștință ca vrea sa înceteze contractul de munca pentru ca nu am vrut sa merg sâmbăta la serviciu. Cui ma pot adresa? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 22 Martie 2021
Sesizati , mai intai, ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare angajat Simona_Ola Simona_Ola Buna ziua, As vrea si eu sa aflu cui ma pot adresa in caz de \\"exploatare\\" a angajatului. Ideea principala este ca firma pentru care lucreaza o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la o firma care nu m-a angajat cu forme legale iftimenina iftimenina Buna ziua !Am lucrat la o firma si nu am fost angajata cum as putea sa imi recupar bani de la ei (nu imi dadeau toti banii lunar si mai am de recuperat 3000 ... (vezi toată discuția)
Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: am contract ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună seara, Mă confrunt cu următoarea situație: am contract de muncă cu program 8.00-17.00, de luni până vineri cu o oră pauză de masă, ... (vezi toată discuția)