E vorba doar de 200 RONI, dar sentimentul ca am fost inselat si altii vor fi la fel (e vorba de simtz civic aici) e incomparabil mai "costisitor". Problema e ca m-au sunat la nici o zi lucratoare si mi-au zis ca am fost selectat pentru o reclama (dupa doar o simpla poza facuta care era cica pentru ecusonul de spectator la iUmor / Romanii au talent / Vocea Romaniei unde voi fi aplaudac pentru 70 RONI pe ora, ceea ce e o alta minciuna), unde era vorba de alt contract si bani in plus, tipic schemelor de pe litoral din anii trecuti unde se cer sute de euro in afara de taxa de inscriere.
E pacat ca sunt intr-o zona foarte centrala si atrag tot felul de oameni prin promisiuni mincinoase. Fata de la firma (par blond inchis, scunda, cercei mari si tatuata pe ambele brate) nu purta nici masca si dadea si mana cu tine, cam ciudat in zilele noastre.
Culmea e ca am crezut ca sunt niste amarati care fac si ei un ban cinstit, fiind la inceput de drum, ca de asta nu-si permit un sediu mai normal. M-am intors in Romania dupa multi ani de strainatate si nu credeam ca mai exista asemenea gainarii. Tu vrei sa-i ajuti si ei nu mai stiu cum sa te fenteze pentru cativa lei. Sper sa citeasca si altii asta. E o poveste asemanatoare aici:
[ link extern ]
E un video pe YouTube:
[ link extern ]
Tipa blonda filmata e aceeasi de la agentia asta din apropiere de blocul Scala, relativ aproape de Piata Romana.
PS: Voi recomanda site-ul vostru si la altii! Sunt multe de invatat de aici! Mai ales pentru noii veniti in Romania ca mine :) Multumesc tuturor de raspunsuri!