avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am fost oprit de catre un agent si un jandarm deoarece ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am fost oprit de catre un agent si un jandarm deoarece am parasit ...

Am fost oprit de catre un agent si un jandarm deoarece am parasit zona carantinata dar avand declaratie. Am fost lasat sa trec dar am primit prin posta un proces verbal cu amenda de 1000de lei din partea jandarmului in care este mentionat ca nu am fost de fata si este semnat doar de catre el. Nu mi sa comunicat cand am fost oprit despre acest proces verbal , mai mult de atat agentul de la politie care era cu jandarmul mi a verificat declaratia si actele si ma lasat sa trec.

Ce sanse sunt in instanta de a castiga ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:20, 22 Martie 2021
Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti in instanta.

Pentru ce v-au sanctionat?
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru parasirea zonei carantinate
Va judecati și vedeți ce iese.
Orice proces presupune o strategie.
Este necesar sa aduceți critici pertinente în contestatie și sa folosiți și probe în apărare daca aveti.
Vor depune și ei întâmpinare și le veți putea raspunde.
Eu nu am înțeles de ce v-au lăsat sa ieșiți din localitate.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda circulatie - intampinare. MariusLiviu MariusLiviu Am fost sanctionat in trafic ( amenda +retinerea permisului de conducere) pentru depasirea unui autovehicul in dreptul marcajului depasirea interzisa ( linie ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda jandarmerie - participare la protest nedeclarat defrisari vladanghel vladanghel Recent , am primit o amenda de 500 lei , ,,pentru participarea la adunare publica nedeclarata ,, . Eu spun doar ca ma aflam in zona, fara pancarta, si am ... (vezi toată discuția)
Contestare pv pentru neacordarea de prioritate pe trecerea de pietoni. am șanse de câștig dacă nu e completat la secțiunea martori? DannielS DannielS Am fost oprit de catre un echipaj de politie rutiera cu pretextul ca nu am acordat prioritate pietonilor pe trecere. Pe trecere nu se aflau pietoni si nici ... (vezi toată discuția)