avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. În urmă cu şase ani, unui membru al ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. În urmă cu şase ani, unui membru al familiei ...

Bună ziua. În urmă cu şase ani, unui mermbru al familiei i-a fost dată pedeapsa cu închisoare 11 ani cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Când a venit momentul să fie aplicată pedeapsa, acesta a disparut şi de atunci nu mai ştim nimic despre persoana respectivă. Întrebarea mea este: ce se va întâmpla cu sentinţa dacă persoana continuă să nu se predea? Există posibilitatea ca această pedeapsă să fie prescrisă?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de prescriptie este de 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere fapta penala albastrusenin albastrusenin In cat timp se prescrie raspunderea penala pentru art 215 dupa noul cod penal?Va multumesc (vezi toată discuția)
Evadare - prescriere executare ? life020720732 life020720732 Daca cineva este condamnat la 5 ani de inchisioare, dar reuseste sa evadeze/sa nu se mai prezinta la penintenciar... cum curge timpul de prescriere? (vezi toată discuția)
Cand se prescrie executarea pedepsei ? ContSters301697 ContSters301697 Buna ziua in primul rand .As dori un raspuns cat mai apropiat problemei pe care o am : Am fost desinteresat de problema mea si am fost condamnat in lipsa ( ... (vezi toată discuția)