Buna ziua.
Cum in situatia mea cred ca se mai afla si alte persoane , incerc sa gasesc calea legala, si as dori sa ma indrumati spre aceasta.
Deci am cumparat o masina de la o societate S.R.L, SI AM URMATOARELE ACTE:
1. Factura cu chitanta de plata
2. Cartea de identitate a Vehicolului
3. Talonul MASINI
4. O declaratie a administratorului firmei in fata unui notar, care declara pt masina, ca nu este grevat de nici o sarcina,nu a fost instrainata, nu a iesit din circuitul civil, si nu este obiectul unui litigiu la instantele judecatoresti
5.Copie xerox dupa certificatul de inregistrare al societatii si cel de inregistrare fiscala.
6. Masina.
M-am prezentat la politie pt. inmatriculare si mi s-a cerut, o sampila a firmei care mi-a vinduto pe talon...si un certificat fiscal+ stampila de la fiscul firmei pe fisa de inmatriculare....
.....Problema cea mare este ca Administratorul firmei...mi-a inchis telefonul in ''Nas'' la cererea acestor documente...si nu reusesc sa il mai contactez...fiind si din alt judet....
PUTETI SA MA INDRUMATI?.... LEGAL...ADICA CE TREBUIE SA FAC EU PT. A INMATRICULA ACEASTA MASINA PE NUMELE MEU?
Vanzare auto
dny23456
Buna ziua, am vandut recent masina la fier vechi, as dori sa stiu ce trebuie sa fc si ce acte imi trebuie pt a o radia de la politie. Detin placutele de ... (vezi toată discuția)