avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! in situatia in care asupra veniturilor ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! in situatia in care asupra veniturilor salariale ale ...

Buna ziua!
in situatia in care asupra veniturilor salariale ale unei angajate s-au instituit 2 popriri, care este cota de retinere daca aceasta este unic intretinatoar de familie (fapt dovedit cu o hotarare judecatoreasca de incredintare al copilului minor). Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:40, 23 Martie 2021
Pentru două sau mai multe popriri se poate reține maxim 50% din venitul lunar net, potrivit art. 729 Cod procedură civilă.
Nu are relevanță alte obligații ale debitorului. Nu există alte excepții.
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum lunar poprire pensie (pe cont bancar) s4a6s s4a6s Buna ziua, Am doua pensii de 1005 lei (IN SISTEM PUBLIC) si respectiv de 873 lei (pensie MAPN), lunar. Va rog sa imi spuneti care este cuantumul lunar maxim ... (vezi toată discuția)
Poprire banca din pensie Smarandache Smarandache Am 2 popriri la ING Bank unde primesc lunar pensia de 640 lei. In aceasta luna in cont am primit si o suma reprezentand salariul aferent lunii aprilie din care ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)