avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Sunt pensionat pe caz de boala,gradul 3,Pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Sunt pensionat pe caz de boala,gradul 3,Pot deschide ...

Buna ziua.Sunt pensionat pe caz de boala,gradul 3,Pot deschide un atelier de reparatii electrocasnice?Ce acte sunt necesare?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 23 Martie 2021
Puteti deschide un atelier de reparatii electrocasnice .

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]


Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv -daca vreau sa realizez un act consitutiv intre o persoana fizica ... sorina1602 sorina1602 Daca vreau sa realizez un act consitutiv intre o persoana fizica , o persoana fizica autorizata, o persoana cu interprindere individuala si o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Acte pfa sau ii lorenna2105 lorenna2105 Buna seara! Imi puteti spune va rog ce autorizatii imi trebuie pentru a mi deschide un bar??si daca as angaja pe cineva sa se ocupe de toate actele cat m ar ... (vezi toată discuția)