avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot afla cine locuiește intr-un imobil vecin? Nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot afla cine locuiește intr-un imobil vecin? Nu cine este ...

Cum pot afla cine locuiește intr-un imobil vecin? Nu cine este proprietar, asta știu. Pot face adresa la Evidentă Populației in vederea chemării in judecata?
Cel mai recent răspuns: Adaalbu , utilizator 14:15, 24 Martie 2021
Verificati la Cartea Funciara (OCPI) . Evidenta Populatiei nu va poate furniza nici o informatie. Cel mult va comunica datele instantei de judecata., daca exista o solicitare in acest sens..
Multumesc. Am scos extras de carte funciară, dar proprietarul nu este cel care îmi provoacă neajunsurile, ci fiul și soția acestuia. Ei sunt locatarii.

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Verificati la Cartea Funciara (OCPI) . Evidenta Populatiei nu va poate furniza nici o informatie. Cel mult va comunica datele instantei de judecata., daca exista o solicitare in acest sens..

Conditionat de interes,puteti sesiza oficial politia teritoriala care detine competenta si autoritatea sa verifice atat cartea de imobil cat si sa verifice persoanele care domiciliaza efectiv in spatiul respectiv
Multumesc

ynocentta a scris:

Conditionat de interes,puteti sesiza oficial politia teritoriala care detine competenta si autoritatea sa verifice atat cartea de imobil cat si sa verifice persoanele care domiciliaza efectiv in spatiul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu proprietarul unui imobil DinuX DinuX Buna ziua! Avem in proiectare o casa care are la limita terenului calcane (casele vecinilor). La doua astfel de case nu am reusit sa dau de proprietari, ... (vezi toată discuția)
Carte imobil bloc fara asociatie Luciana.22 Luciana.22 Buna ziua Am in chirie o doamnă care trebuie sa prezinte la locul de munca, pe lângă contractul de închiriere cu viza Anaf - o dovadă că locuieste in ... (vezi toată discuția)
Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa?? aidu aidu Buna ziua, Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii ... (vezi toată discuția)