avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Eu sunt angajata la o firma privata conform ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Eu sunt angajata la o firma privata conform Legii ...

Buna ziua! Eu sunt angajata la o firma privata conform Legii 76/2002, pe conventie. In urma cu o luna, am fost carantinata 14 zile, fiind in contact direct cu fiica mea careia i a iesit pozitiv testul Sars cov 2, motiv pentru care medicul de familie mi a dat concediu medical. De la firma mi au spus ca nu l primesc deoarece nu vor mai putea beneficia de sustinerea de la stat ( conventia) primita. Intrebarea mea este: procedeaza corect, legal?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: rebecca1708 , utilizator 10:09, 24 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu procedeaza corect ... Refuzul nejustificat de plata a indemnizatiei constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda , potrivit OUG 158/2005.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare despre plata concediului de carantina : am dus ... Florycel34 Florycel34 Am o intrebare despre plata concediului de carantina : am dus la resurse umane concediul de carantina ( in luna octombrie) si mi s-a spus ca se deconteaza ... (vezi toată discuția)