avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un studio de fitness, problema acte

Vreau sa deschid un studio de fitness, in Iasi, doar clienti personali pe baza de programare. Nu sala clasica cu aparate.Precizez ca nu comercializez nimic. Mi-am facut singur un srl cu cod caen 9313. Am gasit un spatiu care e foarte ok pentru ce vreau eu sa fac dar in cf e trecut spatiu locativ. Am inteles de la contabila ca nu pot obtine autorizatia de functionare de la primarie in cazul asta. Am intrebat si o firma care se ocupa cu infiintarea firmelor,actelor,etc . La fel.Ce solutii am ? Neaparat sa fie spatiu comercial ? Imi e greu sa cred ca toate blocurile de la parter , unde sunt activitati, sunt prevazute sau transformate in spatii comerciale. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2021
Alexu17, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:05, 1 Aprilie 2021
intr-adevar spatiul nu e musai sa fie comercial, dar in nici un caz nu poate fi de locuit. in afara de asta, e nevoie sa aveti acorduri/ autorizari ISU, DSP, asociatie locatari, etc., eventual contracte separate cu furnizorii de utilitati,... si astea inainte de cererea de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare salon de infrumusetare element94 element94 Buna ziua. Detin un spatiu ca si persoana fizica. Spatiul urmeaza sa fie transformat in spatiu comercial si va deveni un salon de infrumusetare. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)