avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... !!!!Prenatal/postnatal din șomaj!!! Bună ziua! Sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

!!!!Prenatal/postnatal din șomaj!!! Bună ziua! Sunt însărcinată ...

!!!!Prenatal/postnatal din șomaj!!!
Bună ziua! Sunt însărcinată in 5 luni jumătate, și primesc o idemnizatie de șomaj de 250 lei pana în luna iunie, urmând sa nasc la finalul lunii iunie/începutul lunii iulie. As dori sa știu daca pot sa beneficiez de concediul pre/postnatal de 126 zile din șomaj si care va fi cuantumul concediului daca somajul este de doar 250 lei? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2021
Magda Ilaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 24 Martie 2021
Puteti sa beneficiati de concediul pre/postnatal .

Cuantumul brut lunar al indemnizației de maternitate este de 85% din baza de calcul.

Baza de calcul a indemnizației se determină ca medie a veniturilor brute lunare reprezentând indemnizație de șomaj, din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce valoare lunară va avea indemnizația de postnatal si concediul medical daca sunt in somaj? Mireluta1 Mireluta1 O sa nasc pe 7 septembrie iar simaj am pana pe 23 august si din raspunsurile dumneavoastră am inteles ca ma încadreze la postnatal dar ma intereseaza cum se ... (vezi toată discuția)
Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.urmeaza sa nasc pe 24 februarie 2022.ma intereseaza ... dora881988 dora881988 Buna ziua.Urmeaza sa nasc pe 24 Februarie 2022.Ma intereseaza cum se plateste concediul prenatal,postnatal si cel de crestere copil si de catre cine(angajator ... (vezi toată discuția)