Buna ziua! Am cumparat un apartament prin credit ipotecar pe numele meu nefiind căsătorit. 2 ani mai tarziu m-am casatorit. La 9 ani de la achizitie am facut un credit de nevoi personale la care sotia este coplatitor (mai mare ca valoare decat valoarea ipotecii apartamentului) în urma caruia am achitat valoarea apartamentului plus alte credite ce le aveam pe numele meu. Astfel a ramas de achitat un singur credit de nevoi personale cu ipoteca (apartamentul in cauza). Intrebarea mea este daca sotia mea are vreun drept asupra apartamentului?
Buna ziua,
Teoretic... nu, practic... da pentru ca acest bun a fost platit in timpul casatoriei si asa are drept de creanta pentru sumele platite pana in momentul divortului...
Nu se pune problema divortului, dar stiti cum sunt femeile....Trebuie sa stie ca detin si ele ceva in proprietate. :) )) Oricum cu creditul asta e legata de mine pana la 65 ani. :) )))
Partaj
asdfgh!1
Buna ziua!
Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)