avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua .am si eu o nelămurire legata de salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua .am si eu o nelămurire legata de salariu brut.Este ...

Bună ziua .am si eu o nelămurire legata de salariu brut.Este normal sa difere salariu brut d p contract fata de cel de p fluturas ?. Contract 3650 brut,fluturas 3321 brut multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
gheorghisan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 25 Martie 2021
Nu este normal, decat in situatia in care aveti zile/ore neplatite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculator salariu LuceNera LuceNera Buna ziua, Am si eu niste fluturase de salariu pe vreo 3 ani pe care se specifica diverse informatii: ore lucrate, salariu pe ore lucrate, ore concediu de ... (vezi toată discuția)
Prima vs ore suplimentare? nelamurire Alexter Alexter Bună ziua! Am si eu o nelamurire v-as ruga sa ma ajutati. Lucrez de cateva luni in cadrul unei companii iar programul de lucru este 12/ 24, 12/ 48 in mod ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o firma full time ,este normal ca în contractul individual ... Dani1993 Dani1993 Lucrez la o firma full time ,este normal ca în contractul individual de munca salariul brut sa fie 3300 lei și pe fluturașul de salariu emis de firma sa fie ... (vezi toată discuția)