Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului sa mall ul nu se mai inchide la ora 22 ci la 21,ies cu 20 si ceva de ore pe minus în fiecare luna.Mi s a dat de ales de către angajator dacă prefer sa mi se oprească din salariu bani,sau dacă prefer sa mi cedez zilele de concediu de odihna neluate,adică sa nu le mai iau și sa vin sa si recuperez stand peste program.Nu doresc sa mi se oprească bani asa ca am ales sa nu mai imi iau concediu de odihna ,urmează sa fiu trecuta în pontaj in zilele pe care le am liber de obicei ,ca am fost de fapt în concediu de odihna desi eu de fapt nu sunt în concediu.Este normal ce se întâmplă?Mi s a spus ca asta e situația si ca nu e vina angajatorului
Am uitat sa menționez,programul nu este repartizat asa cum scrie în contract,programul meu de munca este 2 săptămâni: luni,marți și miercuri 10.5 in fiecare zi ,vineri 5 ore,sâmbătă si duminica 10.5 fiecare ,iar 2 săptămâni: marti si joi cate 10.5 ore și vineri 5.5 ore.
Ore libere
Anamaria1313
buna ziua,
intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)