avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului ...

Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului sa mall ul nu se mai inchide la ora 22 ci la 21,ies cu 20 si ceva de ore pe minus în fiecare luna.Mi s a dat de ales de către angajator dacă prefer sa mi se oprească din salariu bani,sau dacă prefer sa mi cedez zilele de concediu de odihna neluate,adică sa nu le mai iau și sa vin sa si recuperez stand peste program.Nu doresc sa mi se oprească bani asa ca am ales sa nu mai imi iau concediu de odihna ,urmează sa fiu trecuta în pontaj in zilele pe care le am liber de obicei ,ca am fost de fapt în concediu de odihna desi eu de fapt nu sunt în concediu.Este normal ce se întâmplă?Mi s a spus ca asta e situația si ca nu e vina angajatorului
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Andr11t4tyyews, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andr11t4tyyews , utilizator 18:04, 25 Martie 2021
Care este durata timpului de munca mentionata in contract?

8 ore pe zi,40 de ore pe săptămână
Cornel Vasile a scris:

Care este durata timpului de munca mentionata in contract?

8 ore lucrate /zi intr-o luna nu poate da mai putin de numarul de ore lucratoare in acea luna.

obs.
Numai citati raspunsurile primite.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am uitat sa menționez,programul nu este repartizat asa cum scrie în contract,programul meu de munca este 2 săptămâni: luni,marți și miercuri 10.5 in fiecare zi ,vineri 5 ore,sâmbătă si duminica 10.5 fiecare ,iar 2 săptămâni: marti si joi cate 10.5 ore și vineri 5.5 ore.

Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Andr11t4tyyews, utilizator
Ati calculat si dvs. raportat la numarul de ore lucratoare dintr-o luna ? Reiese asa cum mentioneaza angajatorul?

Alte discuții în legătură

Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Program inegal si zile lucratoare intr-o luna afgncaap afgncaap Buna ziua, In compania pentru care lucrez, pana de curand, se adjusta valoarea orelor lucrate in fiecare luna ca sa ne poata fi platit un salariu fix. De ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)