avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului ...

Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului sa mall ul nu se mai inchide la ora 22 ci la 21,ies cu 20 si ceva de ore pe minus în fiecare luna.Mi s a dat de ales de către angajator dacă prefer sa mi se oprească din salariu bani,sau dacă prefer sa mi cedez zilele de concediu de odihna neluate,adică sa nu le mai iau și sa vin sa si recuperez stand peste program.Nu doresc sa mi se oprească bani asa ca am ales sa nu mai imi iau concediu de odihna ,urmează sa fiu trecuta în pontaj in zilele pe care le am liber de obicei ,ca am fost de fapt în concediu de odihna desi eu de fapt nu sunt în concediu.Este normal ce se întâmplă?Mi s a spus ca asta e situația si ca nu e vina angajatorului
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Andr11t4tyyews, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andr11t4tyyews , utilizator 18:04, 25 Martie 2021
Da,in luna martie sunt 184 de ore lucratoare,iar eu ies cu 141.5 ore lucrate +16ore (2 zile de concediu de odihna care le am avut )total 157.5 ore lucrate din 184,de unde rezulta 26.5 ore pe minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Program inegal si zile lucratoare intr-o luna afgncaap afgncaap Buna ziua, In compania pentru care lucrez, pana de curand, se adjusta valoarea orelor lucrate in fiecare luna ca sa ne poata fi platit un salariu fix. De ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)