avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Doresc sa va mulțumesc pentru sfaturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Doresc sa va mulțumesc pentru sfaturile juridice ...

Bună seara. Doresc sa va mulțumesc pentru sfaturile juridice pe care mi le-ați oferit. Datorita dvs. am câștigat azi procesul intentat firmei la care am lucrat, de unde am fost concediata abuziv.
Va mulțumesc foarte mult și va doresc sa rămâneți în continuare încă 20 de ani și chiar mai mult în sprijinul nostru, al tuturor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 1 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Vă mulțumim și noi atât pentru urări, cât și pentru că ne sunteți alături.

Numai bine,
Manuela
Bună ziua. Vreau sa încep prin a va mulțumi pentru sfaturile pe care mi le-ați oferit. Datorita dvs am câștigat procesul pentru concediere abuziva și sentința a fost în favoarea mea. Angajatorul a renunțat sa mai facă apel și m-a notificat în scris sa ma prezint la locul de munca în termen de 4 zile. Însă eu nu mai doresc sa reîncep activitatea acolo. Ce trebuie sa fac? Va mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați primit răspuns în celălalt topic deschis de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. doresc o lămurire cu privire la următorul aspect, ... oricalc1967 oricalc1967 Bună seara. Doresc o lămurire cu privire la următorul aspect, va rog. Sunt angajata într-un hotel dar, cum nu am avut calificare pentru postul pe care-l ... (vezi toată discuția)
Respins recurs cercetasa cercetasa loviri si alte violente respins recurs la tribunal -recurs nefondat. ce mai pot face -recurent inculpat va rog un sfat (vezi toată discuția)
La multi ani, manuela (ares_3)!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]LA MULTI ANI, Manuela![/i][/b] [i]Iti doresc multe bucurii, impliniri, sa fi inconjurata mereu de prieteni, iar tu sa le poti darui ca si pana acum, ... (vezi toată discuția)