avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara, va solicit ajutorul.Sotul.meu este ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara, va solicit ajutorul.Sotul.meu este reprezentantul ...

Buna seara, va solicit ajutorul.Sotul.meu este reprezentantul legal al companiei noastra si acum ceva timp a solicitat sistarea colaborarii pentru promovarea serviciilor societatii publicate pe un site si rugamintea de a nu mai fi reofertati pe viitor. Problema este ca, reprezentatii site-ului sunt agansanti si periodic il contacteaza telefonic sau pe emailul societatii ptr reofertari.Exista o solutie in regulamentul Gdpr care sa acopere si reprezentantul.legal persoana fizica aferenta societatii pj? Este frustrant sa fi contactat cu regularitate si cu insistenta si dorim sa gasim o portita prin care sa putem stopa acest eveniment neplacut.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:33, 26 Martie 2021
GDPR interfateaza firmele cu persoanele fizice, asa ca nu va prea ajuta. nici SPAM nu este, fiindca telefoanele nu sunt date de roboti, sper.
exista mijloace tehnice: foldere junk, blocare de numere de telefon, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda spam sophia13 sophia13 In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)
Care informatii pot fi considerate date cu caracter personal? lucss lucss Buna ziua, Ma adresez dvs. cu rugamintea clarificarii notiunii de \"[b]date cu caracter personal[/b]\". Adaug faptul ca nu am pregatire juridica, am ... (vezi toată discuția)
Hartuire din partea unei firme de creditare BorisAdrian BorisAdrian Buna ziua, In urma cu ceva timp am participat la un mic proiect al unei multinationale si am avut cativa oameni in subordine. Unul dintre ei a facut un credit ... (vezi toată discuția)