avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit dividende + sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit dividende + sanatate

Avem urmatoarea situatie: srl deschis intr-o alta localitate decat cea in care administratorul isi are domiciliul fiscal. taxele SRL-ului se platesc unde are srl-ul sediul, dar impozitul pentru dividende si sanatatea se platesc unde isi are domiciliul fiscal administratorul? tb duse actele srl-ului si la anaf unde isi are administratorul domiciliul fiscal? Pt ca, declaratia unica pentru dividende se depune pe cnp din cate stiu,

Multumesc pentru atentie!
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 22:50, 25 Martie 2021
Buna seara,

Impozitul pe dividende se achita la sediul social al firmei.

CASS ul e obligatia administratorului.Va depune in nume personal declaratia unica , va declara si va plati cass pana pe 25.05 pentru dividendele incasate in 2020. Se achita cass la ANAF ul de domiciliu.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Constantin Vera, Contabil
Multumesc; tb sa se duca actele srl-ului si la domiciliul fiscal al administratorului?
nu, declaratia unica se depune online sau pe suport de hartie de catre administrator.Nu are legatura cu ce declara societatea la anaf.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)
Asociat fictiv cas, cass ?? marius.m marius.m Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL cu 50%. Mi-am luat asociat fictiv pentru ca deja sunt asociat unic la alta firma. Toate bune si frumoase, afacerea ... (vezi toată discuția)