avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara! As dori sa știu dacă am nevoie de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara! As dori sa știu dacă am nevoie de autorizații ...

Buna seara!

As dori sa știu dacă am nevoie de autorizații in situația in care achiziționez produse alimentare pe care sa le introduc intr-un pachet cu produsele mele - de exemplu, cumpăr dulceața sau bomboane de ciocolata deja ambalate și le depozitez la mine pana pregătesc coletul final către client.
Având in vedere ca nu exista manipulare directa a produsului, fiind ambalat, dar totuși eu realizez ultima depozitare - am nevoie de autorizatiile care sunt, de obicei, necesare in cazul producției de produse alimentare?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:10, 26 Martie 2021
daca va declarati firma de productie, va trebuie autorizatii de productie. dupa parerea mea ar trebui sa obtineti autorizatii pentru retail alimentar cu produse preambalate, dar depinde cum aveti codul CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Avize/autorizatii pentru caen 4791 ina.natu ina.natu Buna ziua. Am infiintat un SRL-D cu codul CAEN 4791 si as vrea sa stiu daca mai am nevoie de vreun fel de aviz/autorizatie pentru a functiona corespunzator. ... (vezi toată discuția)