avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA din fisa platitor
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA din fisa platitor

Buna ziua,
Am depus decontul de Tva pentru luna febr 2021 in care am TVA de recuperat dar nu am facut silicitare de rambursare TVA.
Iar din decontul lunii ian 2021 am TVA de plata...
Intrebarea mea este daca cei de la ANAF fac compensarea din oficiu la TVA al ultimului decont depus....pentru ca in fisa platitor imi apare la TVA de plata din ian 2021 si DRA al decontului din februarie.
Daca se face compensarea din oficiu...cand se va vedea in fisa?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma are poprire de la anaf - compoensare tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Am urmatoarea situatie firma are poprire de la ANAF pentru TVA de plata de anul trecut, iar acum in luna iulie 2021 are TVA de recuperat....stiti ... (vezi toată discuția)
Compensare tva dozo dozo Doresc un raspuns in urm.speta : -la luna aug.am avut control pt.depasire plafon 35000euro, rezultand in baza procesului de inspectie fiscala suma de plata de ... (vezi toată discuția)
Rambursare/compensare tva Lulica Lulica Buna ziua Din Octombrie 2009 am de luat vreo 17.000 lei TVA de rambursat (asta dupa controale, contestatii, hotarari de instanta). Nici pana in ziua de azi ... (vezi toată discuția)