avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am fost oprit în trafic cu o alcolemie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am fost oprit în trafic cu o alcolemie de 0.75.la ...

Bună ziua. Am fost oprit în trafic cu o alcolemie de 0.75.la mie anul trecut. Nu mi-a venit nimic acasă. Nu știu nimic de atunci. Unde mă pot adresa și ce pot să fac?
Pentru celeritate solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat permisul pe ... Edidima Edidima Buna ziua , Pe data de 23 aprilie 2021, mi sa luat permisul pe motiv că am avut 0.41, in aerul respirat, în data de 23 iulie 2021 ma prins la volan ma oprit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre accidente ... MihaelaMica MihaelaMica Buna ziua, am tot cautat informatii recente despre accidente usoare sub influenta alcoolului dar nu am reusit sa gasesc nimic. As dori daca se poate sa imi ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul drug test ... Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Am nevoie sa stiu cum se procedeaza pentru a plati analizele. ... (vezi toată discuția)