avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, sunt un baiat de 16 ani si momentan merg la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, sunt un baiat de 16 ani si momentan merg la scoala in ...

Bunaziua,sunt un baiat de 16 ani si momentan merg la scoala in Italia,eu cu parinti mei be gandeam sa ma transfer la liceu in Romania din clasa a 11a pe profil mate-info,si voiam sa intreb daca as putea face fata cu liceul din Romania
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 28 Martie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)
Transfer liceal Stoian Alexandru Stoian Alexandru Bună ziua! Am băiatul în clasa a IXa pe profil de mate info intensiv engleza și doresc sa-l transfer în alt liceu cu profil real în vacanta ... (vezi toată discuția)
Transfer la alt liceu Ralg Ralg Buna ziua, ati putea sa imi spuneti cum pot transfera fiica de la un liceu particular la unul de stat pastrand profilul/specializarea? Fiica mea invata in ... (vezi toată discuția)