avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, Scriu acest mesaj deoarece consider că ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, Scriu acest mesaj deoarece consider că tocmai am ...

Bună seara,
Scriu acest mesaj deoarece consider că tocmai am fost victima unui abuz în serviciu. În această seara am fost amendat după ce am traversat strada pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului.
În timpul traversării, am fost somat de către un agent să mă opresc pe scuarul ce desparte cele două sensuri de mers. Acolo am fost legitimat iar, la scurt timp, am fost înștiințat că voi primi amenda acasă, fără să îmi fie comunicată contravenția pe care tocmai ce am săvârșit-o.
Ce pot face în această situație?
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:29, 26 Martie 2021
Puteti face plângere penala.
Insa, este posibil sa nu fi avut dreptul sa traversați daca agentul.de circulație dirija circulația rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)
Trecere strada colț intersecție ilarion_tgv ilarion_tgv Bună seara, În aceasta seara, tocmai am fost santionat ca, am trecut strada prin loc nepermis, conform specificatiilor agenului de politie. În realitate ... (vezi toată discuția)
Trecere neregulamentara Alex9708 Alex9708 Buna ziua . Am primit amenda pentru trecere neregulamentare la distanta de zebra nu foarte departata ,semaforul era verde la pietoni am trecut printre niste ... (vezi toată discuția)