avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Suntem 5 frati din care 2 au decedat,exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Suntem 5 frati din care 2 au decedat,exista o suprafață ...

Buna ziua,
Suntem 5 frati din care 2 au decedat,exista o suprafață de pamant care trebuie împărțită
la 5 rămasă de la părinți,întrebarea mea este:daca aceasta impartire se poate face fără semnatura unuia dintre copii celor decedați?adică poate fi ignorat în vreun fel?mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:12, 27 Martie 2021
Adica eu sunt fiica tatălui mei decedat,iar sora tatălui meu face aceasta succesiune pe acest teren,eu am drept la acest teren din partea tatălui?ei pot dezbate succesiunea fara o semnatura de a mea?mulțumesc.
poate ar trebui sa nu stati in pasivitate si sa mergeti la notariatul unde s-a deschis procedura notariala, iar daca nu s-a deschis, sa o initiati dvs.
nu se dezbate succesiunea fara dvs ca fiica a fratelui decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

^mostenitor^ sau simplu platitor de taxe ? ani_b ani_b In urma cu multi ani aprox. 18...parintii tatalui meu au decedat ...fratii ( 6 la numar...) au impartit pamantul intre ei in mod egal dar fara a face ... (vezi toată discuția)
Moștenire dan2708 dan2708 Buna ziua. Părinții mei au decedat. Noi suntem trei frați. Succesiunea nu a fost deschisă până în acest moment. De curând unul dintre frați a murit. ... (vezi toată discuția)
Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)