avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA S.C platitoare de TVA si detin o masina
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

S.C platitoare de TVA si detin o masina

Am o S.C platitoare de TVA si detin o masina achizitionata din strainatate cumparata neto.
intrebarea este.. pot sa fac un schimb de masini cu o persoana fizica si sa nu fac factura cu tva? tinand cont ca nu primesc bani in contul masini ci un alt autoturism care intra in patrimoniul societati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 18:34, 27 Martie 2021
Buna ziua,

Schimbul consta in faptul ca vindeti o masina cu tva si cumparati o masina fara tva. Nu vad alte posibilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin o societate comercială neplătitoare de tva. alexandru978 alexandru978 Buna seara, Dețin o societate comercială care este neplătitoare de tva, însă este înregistrată în scopuri de TVA intracomunitar. Acum 3 ani am ... (vezi toată discuția)
Tva masina noua (import/export) petre123 petre123 Buna ziua, Am posibilitatea sa cumpar din Germania 2 masini (noi) cu volan pe dreapta. Care este politica TVA-ului tinand cont ca eu cumpar acele masini ... (vezi toată discuția)
Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)