avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Dețin o societate comercială neplătitoare de tva.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Dețin o societate comercială neplătitoare de tva.

Buna seara,
Dețin o societate comercială care este neplătitoare de tva, însă este înregistrată în scopuri de TVA intracomunitar. Acum 3 ani am achiziționat un autoturism pentru care nu am plătit TVA.
Acum doresc sa vând acel autoturism. Îmi puteți spune cum dacă trebuie sa emit factura ținând cont de TVA ul pe care trebuie să-l plătesc ulterior?
Spre exemplu: îmi doresc sa rămân cu 10000 euro după vânzarea autoturismului, trebuie să-l văd la prețul de 11900 euro?
mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 21:44, 28 Aprilie 2022
Daca nu sunteti platitor de TVA in Romania , cand vindeti autoturismul nu veti plati TVA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la marja edward1 edward1 Buna seara, sunt I.I. si am ca activitate principala comert cu autoturisme si autovehicule usoare. Doresc sa achizitionez o masina care se vinde fara TVA de pe ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc tva sau nu? nicusoronuta nicusoronuta buna ziua. am o mica firma neplatitoare de tva. eu achizitionez din germania produse de curatenie. ei de la finante mi au spus ca pana la 10 000 de euro nu ... (vezi toată discuția)
Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)