avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am si eu o intrebare. In anul 2000 am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am si eu o intrebare. In anul 2000 am cumparat o locuinta ...

Buna ziua
Am si eu o intrebare. In anul 2000 am cumparat o locuinta pe baza legii 112/1991, data cu care a inceput si calvarul meu. Din 1995 incerc sa intru in posesia terenului aferent cladirii cumparate insa din bunavointa primarului de la acea data nici nu se punea problema sa aprobe cererea mea. Am fost in audienta la prefectura unde mi s-a sugerat sa-I dau in judecata ca altfel nu voi putea rezolva , spunadu-mi ca s-au mai intalnit cu asemene cazuri si fara judecata nu reusisera nici alti sa rezolve. I-am dat in judecata si la recursul lor am pierdut Insa intre timp casa s-a autodemolat , acesta fiind compus de 3 locuinte, eu 2 si 1 a primariei. In 2020 au dat legea 87/2020, iar conducerea actual spune ca nu-mi poate acorda terenul deoarece nu mai exista casa (impozitul platesc ca si cum ar fii) Ce pot face in situatia actual ,ca sa intru in posesia terenului aferent cladirii.Nu vreau sa renunt deoarece pana acuma am cheltuit pe casa si procese in 20 de ani peste 10.000 euro. Cu multumiri pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:06, 31 Martie 2021
Numai prin instanta....nu vi se poate raspunde pana nu se analizează în concret situația și mai ales raportat la ce procese aveți sau ați avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare. in anul 2000 am cumparat o locuinta ... TJJ TJJ Buna ziua Am si eu o intrebare. In anul 2000 am cumparat o locuinta pe baza legii 112/1991, data cu care a inceput si calvarul meu. Din 1995 incerc sa intru ... (vezi toată discuția)
Recuperare lipsa teren intravilan AM CUMPARAT DE CURIND UN TEREN INTRAVILAN DE 4500 MP IAR LA MASURATOAREA CADASTRALA S-A CONSTATAT CA NU ARE DECIT 3900 MP. TERENUL A FOST OBTINUT DE FOSTII ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa ... cris.negrescu@gmail.com cris.negrescu@gmail.com Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa (sunt unicul proprietar) al carei teren aferent curtii este in proprietatea Primariei Mun ... (vezi toată discuția)