avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,va rog sa-ma ajutati cu o informatie,lá ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,va rog sa-ma ajutati cu o informatie,lá calcularea ...

Buna ziua,va rog sa-ma ajutati cu o informatie,lá calcularea vechimii in munca pentru pensie se scad concediile medicale? Multumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: Kukucsi , utilizator 11:17, 28 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada de concediu medical intra in calculul stagiului de cotizare pentru pensie.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical este stagiu de cotizare la pensie? mandolinu mandolinu Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: -Cum se calculeaza zilele de concediu medical la calculul pensiei? -Se scad din vechime? -Se scad din salariul ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale si pensia anticipata sorlei sorlei buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: cum afecteaza concediile medicale vechimea in munca? daca am inteles bine,concediile ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea functiei duni duni Se considera vechime in specialitatea functiei perioada de concediu medical. Imi trebuie aceasta informatie pentru calculul vechimii in specialitatea functiei ... (vezi toată discuția)