avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Sora mea care locuiește în Luxemburg ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Sora mea care locuiește în Luxemburg (căsătorită ...

Buna ziua.Sora mea care locuiește în Luxemburg (căsătorită acolo) vrea sa- mi vanda mie mașină proprietate personala cumpărată și înmatriculată în această țară .Pot oare încheia contractul de vânzare-cumpărare fara sa fiu nevoit să merg până acolo și ulterior să trimită mașină pe platforma.sau exista o alta metoda legală Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:49, 29 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, probabil ca nici la ei nu este necesar contractul autentic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare zerro4cool zerro4cool buna ziua.am cautat prin forum dar nu am casit ceva de genul acesta.as dori niste informatii pt ca sunt paralel cu chestiile de genul acesta.sa trecem la ... (vezi toată discuția)
Urgent - contract de vanzare-cumparare auto ana.ana ana.ana Buna, Situatia este urmatoarea: o persoana fizica romana stabilita in Spania isi imputerniceste fratele sa ii vanda masina; fratele face un contract de ... (vezi toată discuția)