avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se aplica prevederile Legii 62/2020 in declaratia ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se aplica prevederile Legii 62/2020 in declaratia unica?

Cum se aplica prevederile Legii 62/2020 in declaratia unica?Mentionez ca in 2020 am venit din cedarea fol bunurilor iar in perioada aprilie-iunie am redus chiria cu 50% fata de luna februarie prin act aditional la contract, inregistrat la ANAF. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

A aparut o lege cu scutirea de impozit pe perioada reducerii chiriei cu cel putin 30%? dodoambra dodoambra Buna ziua Anul trecut am optinut venituri din chirie. Datorita pandemiei, in acord cu chiriasul, am redus chiria cu 50% pe luna. Am facut act aditional la ... (vezi toată discuția)
Neplata chirie integral si nerespectarea actului aditional semnat pe perioada pandemiei Collins Collins Buna ziua, As aprecia un raspuns la urmatoarea problema si eventual gasirea unui avocat cu care sa lucrez pt a o rezolva. Contrat inchiriere cu persoana ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din inchiriere decs decs Buna ziua! Am dat spre inchiriere o locuinta, ma ajutati va rog cu informatii privind documentele pe care trebuie sa le depun la ANAF si sumele pe care le ... (vezi toată discuția)