avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna . Nasc mai puțin și nu sunt căsătorită cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna . Nasc mai puțin și nu sunt căsătorită cu tatăl copilului ...

Buna . Nasc mai puțin și nu sunt căsătorită cu tatăl copilului . Ii pot pune numele meu de familie și când ne vom căsători sa îl trec și pe el pe numele soțului ( al tatălui sau ) ? Se va schimba certificatul cu numele soțului după sau rămâne pe al meu ? Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:20, 28 Martie 2021
Dacă tata îl recunoaște, va purta numele lui.
Decat sa faceti atatea manevre, căsătoriți-vă civil înainte de nașterea copilului
E cel mai simplu pentru toată lumea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. urmeaza sa nasc dar eu si tatal copilului nu suntem ... alina roxana alina roxana Buna seara. Urmeaza sa nasc dar eu si tatal copilului nu suntem casatoriti.abia in iunie anul acesta avem programata nunta. Stiu ca copilul pot sa il trec pe ... (vezi toată discuția)
Numele copilului pinguinul pinguinul buna ziua Am urmatoarea dilema. In urma divortului am revenit la numele anterior casatoriei. trbuie sa nasc un copil conceput in timpul casatoriei. La starea ... (vezi toată discuția)
Divort-inregistrare nou-nascut alexa-rozi alexa-rozi Asi dori sa stiu cum imi voi inregistra copilul la spital si la starea civila?Saptamina trecuta sa finalizat divortul meu dar in curind eu trebuie sa nasc,se ... (vezi toată discuția)