avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Detin o casa care a fost confundata (cu cea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Detin o casa care a fost confundata (cu cea de langa ...

Buna ziua
Detin o casa care a fost confundata (cu cea de langa ea ) ca monument istoric . Cum fac sa o scot de pe lista monumentelor istorice deoarece am primit-o mostenire de la bunici si e cazuta as vrea sa o refac? Va multumesc ! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Roryana2020 , utilizator 08:54, 29 Martie 2021
Din ceea ce ati relatat, rezulta ca este vorba de o eroare materiala. Adresati-va cu o cerere de indreptare a acestei erori Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice din cadrul Directiei Judetene pentru Cultura, care apartine de Ministerul Culturii.
Multumesc tare mult , eu stau pe str, Bujorului , nr. 12 , iar casa e tot pe strada Bujorului nr. 12 , dar a mea este construita in 1978 iar cealalta mai mica stil batranesc e construita in 1912 si corespunde cu anul in care e declarata cea batraneasca , muzeu. Ai mei nici nu locuiau acolo in 1912 cand a fost declararea ca muzeu si deci casa noastra nu era construita , nu stiu ce au declarat ei muzeu la nr. 12 , ca era decat o cocioaba si un loc viran pe care ai mei l-au cumparat in 78 si au construit casa care ne-au lasat-o mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune al primariei la o cladire care nu e istorica Nyykk Nyykk Buna ziua, vreau sa vand un apartament intr-un bloc turn cu 10 etaje construit in 1973, si mi se solicita sa depun o gramada de acte la Directia Pentru Cultura ... (vezi toată discuția)
Acordul notarial intre vecini iloveny iloveny Buna ziua! Ma invecinez cu terenul unui monument istoric pe care in mod legal nu se poate construi nimic. Dar pentru ca traim in tara tuturor posibilitatilor, ... (vezi toată discuția)