Buna ziua
Detin o casa care a fost confundata (cu cea de langa ea ) ca monument istoric . Cum fac sa o scot de pe lista monumentelor istorice deoarece am primit-o mostenire de la bunici si e cazuta as vrea sa o refac? Va multumesc ! O zi frumoasa!
Din ceea ce ati relatat, rezulta ca este vorba de o eroare materiala. Adresati-va cu o cerere de indreptare a acestei erori Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice din cadrul Directiei Judetene pentru Cultura, care apartine de Ministerul Culturii.
Multumesc tare mult , eu stau pe str, Bujorului , nr. 12 , iar casa e tot pe strada Bujorului nr. 12 , dar a mea este construita in 1978 iar cealalta mai mica stil batranesc e construita in 1912 si corespunde cu anul in care e declarata cea batraneasca , muzeu. Ai mei nici nu locuiau acolo in 1912 cand a fost declararea ca muzeu si deci casa noastra nu era construita , nu stiu ce au declarat ei muzeu la nr. 12 , ca era decat o cocioaba si un loc viran pe care ai mei l-au cumparat in 78 si au construit casa care ne-au lasat-o mostenire.
Patrimoniu
emanuelbezerita
Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)