avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BON FISCAL ERONAT.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BON FISCAL ERONAT.

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati: Cum anulez un bon fiscal finalizat? Am observat gresala dupa ce am listat bonul, am emis clientului alt bon cu suma corecta. Stiu ca trebuie facut un dosar cu declaratie, copie bon fiscal ... inregistez vanzarea cu minus, In contabilitate inteleg cum o reglez, dar in raportarile de pe casa de marcat A4200 de la finalul anului cum fac ?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2021
adelaioanamoldovan, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaioanamoldovan , utilizator 14:11, 29 Martie 2021
In casa de marcat si implicit in A4200 ramane asa. Prin dosarul de anulare veti efectua doar inreg in contabilitate.

Corectarea sau anularea înregistrării unei operațiuni după emiterea bonului fiscal este printre functiile interzise aparatelor de marcat electronice fiscale.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
Ioan Petru Butariu, Contabil
Mulțumesc mult pentru ajutor.

Ioan Petru Butariu a scris:

In casa de marcat si implicit in A4200 ramane asa. Prin dosarul de anulare veti efectua doar inreg in contabilitate.

Corectarea sau anularea înregistrării unei operațiuni după emiterea bonului fiscal este printre functiile interzise aparatelor de marcat electronice fiscale.

Mulțumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am bătut pe casă un bon de 0.35 lei, dar el trebuia să fie de 3.5 lei. cum pot să rezolv problema fără să am probleme la un eventual control anaf? Cristi2308 Cristi2308 Am bătut pe casa un bon de 0.35 dar el trebuia să fie de 3.5 lei, cum pot sa rezolv problema fara sa am probleme? Produsul a fost un corn iar doamna care ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal gresit In urma denominarii casei de marcat firma la care platesc abonament de service nu mi-a scos TVA din casa,si primul bon pe care l-am emis contine TVA.Eu nu sunt ... (vezi toată discuția)