avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Ma numesc M.N.. In anul 2014 am divortat de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Ma numesc M.N.. In anul 2014 am divortat de fostul ...

Buna ziua! Ma numesc M.N.. In anul 2014 am divortat de fostul sot. Anul acesta, pe 23 martie, m-am trezit cu contul blocat. Am aflat cu stupoare ca am o datorie la Taxe si Impozite Locale., eu neavand niciun bun pe numele meu. Am mers personal sa vad ce datorez statului si am fost surprinsa sa aflu ca trebuia sa platesc un impozit pentru masina fostului sot ( masina care i-a ramas lui). Ca sa mi se debloce contul, am achitat suma de 194 lei. Ce trebuie sa fac pt a-mi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:00, 28 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa ii cereti fostului sot sa faceti partaj , daca nu aceepta amiabil, va trebui sa cereti in instanta.
Va puteti recupera de la fostul sot si jumatate din impozitul platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent crestere copil CucuRaluca CucuRaluca Buna ziua! in apr.2013 am depus cerere la primarie pt alocatia copilului si stimulent crestere copil (m-am intors la munca dupa perioada concediului de sarcina ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. valy01 valy01 Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita Copaceaclaudia Copaceaclaudia Buna ziua as dori sa ma ajutati cu o problema eu mam trezit ca apar ca codebitor ,in trei dosare de executare silita (credite bancare ),care au fost luate de ... (vezi toată discuția)