avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,la începutul lunii m-am trezit cu o poprire ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,la începutul lunii m-am trezit cu o poprire de la ...

Buna ziua,la începutul lunii m-am trezit cu o poprire de la ANAF de aproximativ 52.000 lei și bineînțeles cu contul blocat.Contabila mea fiind suspecta de covid nu poate ieși din casă să mergem să rezolvăm problema.A început să i-a legătura cu ANAF-ul și în urma verificărilor suma începând să scadă, ajungând la 12.500 lei .cum trebuie să procedez să-mi deblochez contul?a scăzut cu 40.000 aproape,iar suma luată din cont pentru datorie a fost undeva la 3500.cum trebuie să procedez în continuare?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:44, 31 Martie 2021
Puteti face contestatie la executare in termen de 15 zile de la comunicarea actului contestat dar din cate spuneti, nu mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda anaf ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, din cauza contabilului care a gresit calculele, si nu l-a declarat platitor de tva cand trebuia, tatal meu a fost amendat.Contabilul nu a reluat ... (vezi toată discuția)
Instiintare poprire salariu seby14 seby14 Buna ziua, In 2008 am facut un imprumut de nevoi personale la banca in valoare de 3500 euro. Dupa trei ani de platit rate am fost in imposibilitate de a mai ... (vezi toată discuția)
Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)