avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se calculează indemnizația pentru reducerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se calculează indemnizația pentru reducerea programului ...

Cum se calculează indemnizația pentru reducerea programului de munca ,ma poate ajuta cineva va rog ? Salariul brut din contract 2800 lei ,salariu brut efectiv pe nr total de ore lucrate 2564 lei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 29 Martie 2021
Pe durata reducerii timpului de muncă în condițiile prevăzute de lege, salariații afectați de măsură beneficiază de o indemnizație de 75% din diferența dintre salariul de bază brut lunar prevăzut în contractul individual de muncă și salariul de bază brut lunar aferent orelor de muncă efectiv prestate ca urmare a reducerii timpului de muncă, în completarea drepturilor salariale cuvenite, calculate la timpul efectiv lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este treaba cu indemnizația in urma reducerii normei ... Andr11t4tyyews Andr11t4tyyews Care este întreabă cu indemnizația in urma reducerii normei de lucru ?cum funcționează?cum se obține?dacă eu lucrez dar s a micșorat programul de lucru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se poate transmite reducerea timpului de lucru ... margineanvalentina margineanvalentina Buna ziua, cum se poate transmite reducerea timpului de lucru conf OU 132/2020 in Revisal? Multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat pe aceasta tema, insa nu sunt pe deplin lamurita. Ceea ce nu am inteles este daca aceasta indemnizatie de concediu se ... (vezi toată discuția)