Buna ziua!
In anul 2014 s-a facut succesiunea dupa bunici. 2 copii ( decedati) reprezentanti prin nepoti. In actul de departajare voluntara au fost trecute doar terenurile arabile. O fîneață de 80 de ari a ramas neîmpârtita pe titlul de proprietate. Eu sunt singura mostenitoare dupa mama, deci 4o de ari intră in posesia mea. Fiind in vârsta ași dori să am un act prin care copii mei pot moșteni acest teren. Diviyziunea nu s a facut pe motivul că terenul nu este măsurat.
Ce pot să fac? M
Mulțumesc pentru ajutor.
Zsanina
Buna ziua
Primul pas ar fi intabularea terenului.
Apoi, va trebui sa mergeti, din nou la notar, pentru a obtine un certificat suplimentar de mostenitor, care va cuprinde si terenul aminitit.
Multumesc. Intrebarea mea ar fi, daca s-ar putea face un act notarial din care reiese ca jumatate din teren este in posesia mea. De altfel nu apare in actul de departajare voluntara. Ar fi necesar pentru mostenitorii mei, care nu au cum sa stie de aceasta mostenire. Intabularea nu este posibila momentan. Multumesc
Titlu de proprietate
tobescu
Buna ziua, as avea o noua intrebare, multumesc pentru raspuns : Primaria a eliberat in 2001 un titlu de proprietate al tatalui meu pentru o suprafata de 1 ... (vezi toată discuția)