avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Ma intereseaza daca stie cineva sa ma ajute ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Ma intereseaza daca stie cineva sa ma ajute cu calculul ...

Buna ziua! Ma intereseaza daca stie cineva sa ma ajute cu calculul concediului de risc maternal/ postnatal.
Salariul brut cumulat pe ultimele 6 luni este de 45.100 lei ( lucrez undeva la 164h lunar iar media lunara este de 7500 lei brut ). Ce as vrea sa stiu in mod special este daca ma afecteaza la venitul postnatal daca ies la 2 luni de sarcina ies in concediu de risc maternal.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul de risc maternal, concediul de maternitate si pentru ccc? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza plata pentru concediul de risc maternal, pentru concediul de maternitate si pentru cel de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal si postnatal Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, in urmatoarele situatii: Incapand cu jumatatea lunii mai una dintre salariate intra in concediu ... (vezi toată discuția)