avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara! Sunt in litigiu de muncă cu o societate. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara! Sunt in litigiu de muncă cu o societate. In luna ...

Bună seara! Sunt in litigiu de muncă cu o societate. In luna iulie a anului trecut am angajat un avocat pentru rezolvarea acestui litigiu. I-am plătit o sumă de bani pentru care nu am primit chitanță și până în momentul actual nu am primit un termen al procesului sau alte notificări ale Tribunalului pe adresa de email sau acasă. Dețin toate dovezile pe care i le-am dat avocatului și nu știu ce cred. Am fost înșelat?
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea ... bebelyoung bebelyoung Am avut un proces cu casa de pensii la judecatorie si la curtea de apel pe care l-am castigat insa avocatul nu mi-a cerut cheltuieli de judecata motivul nu il ... (vezi toată discuția)
Pacalit de flanco yoos26 yoos26 Buna ziua, solicit un sfat vis a-vis de cea mai recenta practica Aa Flanco. In anul 2003 luna DECEMBRIE am contractat un credit pe durata de 3 ani(valoare ... (vezi toată discuția)
Pacaleala si nici nu e 1 aprilie spiridon vasilica spiridon vasilica Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu ... (vezi toată discuția)