avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERAREA UNEI SUME DE BANI DELA O PERSOANA FIZICA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERAREA UNEI SUME DE BANI DELA O PERSOANA FIZICA

Anul trecut am vrut cu sotul meu sa cumparam o masina de la un coleg de serviciu de al sotului dar neavand toata suma ne-am inteles sa dam un accont de 1050 de euro iar restul de bani in rate lunare de 200 de euro, lucru pe care l-am si facut.Au fost toate bune si frumoase pana ce am luat masina si am constatat ca este defecta.Am vorbit cu acesta si a luat masina inapoi chipurile sa o repare caci acesta dispune si de un atelier auto .Dar ca zilele treceau si el tot ne purta cu vorba ca e gata azi , ca e gata maine si altele.La o luna de zile ii spune sotului ca nu-i mai da masina dar ca sa stea linistit ca o sa ne dea cei 1800 de euro inapoi. Zilele au trecut si noi nu am vazut nici un ban de la acesta si nici masina inapoi.Sotul i-a zis ca il da la politie daca nu-i da banii inapoi iar acesta i-a spus ca:" poti sa te duci ca nu ai nimic la mana ca sa demonstrezi ca eu am primit ceva de la tine". Intrebarea este daca pot sa-mi obtin banii inapoi pe cale juridica sau chiar nu se mai poate?!
P.S. Am omis sa spun ca sunt catva colegi de ai sotului care stiu ce sa intamplat doar ca accontul l-am dat la noi acasa fara martori.Am facut totul pe incredere fara sa avem martori cand am dat banii si respectiv cand am luat masina. Va rog din suflet sa-mi raspundeti !!!!

Multumesc pentru intelegere!
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2010
ramyra, utilizator

Alte discuții în legătură

Este posibil sa pierzi un asemenea proces ? sorinsor sorinsor Un prieten a cumparat o masina de la o persoana ( sa-i spunem GABY ) care o avea de la o ruda (sa-i spunem RADU), masina care era luata in leasing. A fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara . nu stiu de unde sa încep, sotul meu a cumpărat ... Oanabella Oanabella Bună seara . Nu stiu de unde sa încep, sotul meu a cumpărat o casa cu banii lui ,pe numele mamei sale (din mai multe motive ),casa la momentul cumpararii ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, cumparatorul s-a razgandit MonicaVld MonicaVld Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: acum 3 saptamani am vandut o masina prin tatal meu, propietarul este sotul, dar a semnat tatal meu in locul ... (vezi toată discuția)