avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire Cadrilater/Bulgaria buna seara, am fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire Cadrilater/Bulgaria buna seara, am fost exclusa de la mostenirea provenita de la ANRP,verii mei au incasat banii si mie nu m-i-au dat nimic. tin sa mentionez ca atunci cand s-au depus actele am depus is eu pentru partea mea. Multumesc

buna seara,
Sunt mostenitoare din patea bunicii, care avea de primit din Bulgaria o despagubire pe bunurile avute acolo. bunica a mai avut 3 frati. initial cand s-a depus dosarul de retrocedare am fost si eu trecuta. acum 2 ani am angajat un avocat sa vada care mai este stadiu dosarului si am constatat ca mostenirea fusese ridicata de catre celalti mostenitori fin parte fratilor buncii, fara sa ma treaca si pe mine. C e trebuie facut mai departe pentru a-mi primi partea mea?
Multumesc,
Buna dimineata,

Va adresați instanței de judecată și solicitati pronunțarea unei hotărâri judecătorești prin care sa dispună obligarea celorlalti comostenitorilor sa va plateasca cota parte din despagubiri care vi se cuvine.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
Cabinet de Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
Buna ziua,
Va Ocupați de astfel de situații? Un număr de telefon va rog.
Buna ziua,

Aveti datele mele de contact la profilul de consultant.

Cu stima,
Av. Cristina Ciurea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - nedespagubit Elisabeth58 Elisabeth58 Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - NEDESPAGUBIT Multa sanatate va doresc tuturor! In anul 1975, tata si cu mine am fost mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Retrocedare padure Lioredana Lioredana Buna ziua. Am aflat de curand ca fratele tatalui meu a obtinut retrocedarea unei suprafete mari de padure in nume propriu, declarandu-se unic mostenitor al ... (vezi toată discuția)