avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva: in cat timp se inregistreaza la itm actul aditional la cim si de cate ori poate fi prelungit cim pe perioada determinata?Multumesc
Cel mai recent răspuns: anda.i , utilizator 15:06, 5 Ianuarie 2010
Contractul de munca pe perioada determinata poate fi prelungit si dupa expirarea termenului initial, de cel mult 2 ori consecutiv, dar numai inauntrul termenului de 24 de luni (art. 80 (3) si 82 (1) Codul muncii).
Un act aditional are termen de inregistrare la ITM 5 zile de la data perfectarii lui.
Daca angajatorul are aprobare de pastrare a carnetelor de munca nu mai are obligativitatea de vizare a actelor aditionale in termen de 5 zile. In cazul incetarii unui CIM acestea vor face parte din documentatia inaintata la ITM pentru inchiderea carnetului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare legislatie alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati: avem un angajat care are CIM pe perioada determinata, contractul fiind valabil intre 01.01.2010 ... (vezi toată discuția)
Act aditional pe durata determinata? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua am o angajata cu contract pe durata determinata .Inainte de expirarea perioadei i s-a intocmit un act aditional de prelungire pe inca o perioada, ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca se incheie un CIM pe durata a 7 zile, cu perioada de proba de 5 zile lucratoare (angajatul este muncitor necalificat, iar activitatea in ... (vezi toată discuția)