avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, mama mea are card unde i se vireaza pensia. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, mama mea are card unde i se vireaza pensia. Intrebarea ...

Buna ziua, mama mea are card unde i se vireaza pensia. Intrebarea mea ar fi cum ar trebui procedat ca pensia sa ii vina prin posta. As vrea sa precizez ca mama este nedeplasabila din cauza unor probleme medicale permanente.
Cel mai recent răspuns: fun_fun , utilizator 20:19, 30 Martie 2021
Nedeplasabila pentru probleme medicale permanente si doriti sa aiba bani primiti din pensie asupra sa?
Sunteti sigura ca asta doriti?
Eu as incerca mai degraba o curatela.,
Pare un pic mai complicat, dar e mai sigur.
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
fun_fun, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară copil alexandru1206 alexandru1206 Buna ziua In urma unui divort minorul va sta cu mama urmând ca tatăl sa plateasca pensie alimentară.Tatal doreste sa plateasca pensia in cont deschis pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! mama mea, 91 ani , în urma unei internări la ... Miha_ella60 Miha_ella60 Bună seara ! Mama mea, 91 ani , în urma unei internări la Psihiatrie anul trecut a primit diagnosticul de alhzaimer si dementa senila. I s-a recomandat și ... (vezi toată discuția)
Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ... Robi220 Robi220 Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate ... (vezi toată discuția)